Jelentkezés lezárása:

Nap
Óra
Perc
Másodperc

LÉGY AZ E-KERESKEDELEM HŐSE!

Accelerator Program

A rendszer, hogy megtöbbszörözd webáruházad forgalmát 2019-ben!

Belefáradtál, hogy nincs konstans, skálázható eladásod, mert még mindig nincs egy működő webáruház marketing keretrendszered?

Jó lenne, ha szinte többszörözni tudnád a forgalmad anélkül, hogy hónapok mennek el a tanulási folyamattal és milliókat égetsz el tanácsadókra és ügynökségekre?

A GLS kapcsolattartó csak mosolyog, amikor megkéred, hogy ne emeljen az áron annyit, mert időtlen-idők óta stagnál a csomagszámod?

A Webáruház Accelerator Programot neked találtam ki!

Ecom Hero webáruház marketing blog

MINDEN, Amire Szükséged Lesz, Egy Helyen

Több tízezer dollárnyi könyvön, konferencia-anyagon és tréningen rágtam már át magam. Elkészítettem azt, ahogy én elképzelem a legjobb anyagot.

Átlátható Információ

Nem kell többé elveszve botorkálnod végtelen információ rengetegében. Kizárólag válogatva az szerepel a tréningben, ami valóban segítséget fog nyújtani.

Egyszerű, Gyors Győzelmek

Mindenki vállalkozásában ott vannak a legalacsonyabban lógó gyümölcsök, amiket leszakítva gyorsan lehet eredményeket elérni és amik motivációd alapját fogják adni.

Nem Leszel Egyedül

Teljesen felesleges egyedül megpróbálni legyűrni a legnagyobb akadályokat! Fogom a kezed a folyamatban és persze számíthatsz az Accelerator Programban résztvevőkre is.

4 HÉT
4 Alappillér a Brutális Növekedéshez

1. Hét: RENDSZEREK

Először megtanítalak rendszerben gondolkodni és dolgozni, hogy konzisztens, kiszámítható bevételed legyen.
Projektmenedzsment, cégfejlesztés.

2. Hét: MEGSZÓLÍTÁS

Megmutatom és lemásolhatod online hirdetési stratégiám, hogy exponenciálisan skálázhasd látogatóid számát.
Forgalomnövelés, kvalifikálás.

3. Hét: ELADÁS

Megtanítom, hogyan érheted el, hogy látogatóid már a termékoldalaidon vadul a bankkártyájuk után kutassanak!
Konverzió-optimalizálás, kosárértéknövelés.

4. Hét: ISMÉTLÉS

Végül elsajáítod, hogyan építs hosszútávon is profitábilis e-kereskedelmi vállalkozást a visszatérő vásárlóidra alapozva!
Újrakonvertálás, frekvencianövelés.

Váltsunk Együtt Sebességet!

Üdvözöllek! Mihala Ferenc vagyok az Ecom Hero alapítója.

Valószínűleg még nem ismerjük egymást, így egy gyors áttekintés, hogy miért érdemes bíznod bennem és abban, hogy ez a tréning valóban olyan jó, mint amilyennek állítom.

2016 óta indított 6 saját webáruház, számtalan ügyfél, rengeteg elköltött pénz, sok-sok elfogyasztott tréning, és még több munkával eltöltött hétköznap, hétvége és ünnepnap tapasztalatát sűrítettem ebbe a 4 heti anyagba.

Fontos tudnod, hogy ez az Accelerator Program legelső kiadása, ezért se láthatsz még visszajelzéseket. 🙂 Ezt csökkentett árral kompenzálom és azzal, hogy mint az első kiadás résztvevője, minden jövőbeli kiadás frissített anyagához ingyen hozzá fogsz férni. Ez ne térítsen el, így még jobb anyagot kell csinálnom, hiszen a Te sikered, az én későbbi sikerem alapja.

Ezt Fogod Megtanulni És Még Sokkal Többet

A Webáruház Accelerator Programban megismered:

És a lista még hosszasan folyatódik...

Itt a Helyed, Ha:

Kevesebb, de hatékonyabb munkát tennél a vállalkozásodba

A belső folyamatoknak és rendszereknek hála, több időt tudsz fordítani majd olyan dolgokra, amik valóban értéket teremtenek.

Változtatnál a pénzügyeiden

Elég szívás azzal (újra) szembesülni, hogy nincs pénz a cégben az alkalmazottadnak fizetésemelést adni, vagy extra árut rendelni az ünnepekre.

Jól jönne az iránymutatás

Ha abban hiszel, hogy a tanulás mellett jól jön, ha valaki személyesen is foglalkozik a veled és vállalkozásoddal, az Acceleratorban erre is sort kerítünk.

unod már a mókuskereket és a stagnálást

Ugyan ismered azt az eufórikus érzést sikeres kampányzárás után, de már belefásultál az egészbe... Itt az ideje újra belelendülni. 🙂

Tégy meg nekem valamit.

Kérlek vedd figyelembe és számold ki a döntésed alternatívaköltségét. Ha nem veszel részt a tréningen, könnyű belátni, hogy valószínűleg minden marad a régiben az üzletedben. Ellenben, ha részt veszel és csak havi 10%-ot nő a teljesítményed egy éven keresztül, az 12 hónap után megtriplázza az árbevételed. Makacs dolog ez a kamatos kamat. 🙂

______

Más gondolat. Ha nem hiszed, hogy a fenti lehetséges (tréning ide, vagy oda), SEMMIKÉPPEN NE VEGYÉL RÉSZT. KOMOLYAN. A hozzáállásunknak és az akarásnak legalább akkora köze van az elért eredményekhez, mint annak, hogy miként költöd el a Facebook hirdetésre szánt pénzt. Én pedig csak olyanokkal szeretnék együtt dolgozni, aki hisz, akar és meg is valósít.

Lépj Webáruházaddal a Következő Szintre!

Ne halogasd - a legközelebbi csatlakozás időpontja egyelőre ismeretlen.

15% Early Bird Kedvezmény

LEJÁRT

Teljes Árú Csatlakozás

Nap
Óra
Perc
Másodperc

ALAP

1 Részletben
183.990 Ft 0% ÁFA
 • A tréning teljes tartalma, korlátlan hozzáféréssel
 • Ajándék Ecom Hero Póló
 • 6 hónapos dupla garancia

PRÉMIUM

1 Részletben
219.990 Ft 0% ÁFA
 • Minden az ALAP csomagból
 • 4x fél óra coaching - hetente 1 előre lefoglalt időpontban
 • 3 hónap múlva 1 órás utánkövető hívás, hogy legyen visszacsatolás a haladásodról
 • Bónusz Emag, Petissimo, Konzolvilág elemzés - lesd el a nagyok titkait
 • 6 hónapos dupla garancia​
LEGJOBB
VÁLASZTÁS

PRÉMIUM RÉSZLETRE

1. Részlet Most, 2. Részlet 1 Hónap Múlva
2x 114.990 Ft 0% ÁFA
 • Minden az ALAP csomagból​
 • 4x fél óra coaching - hetente 1 előre lefoglalt időpontban
 • 3 hónap múlva 1 órás utánkövető hívás, hogy legyen visszacsatolás a haladásodról​
 • Bónusz Emag, Petissimo, Konzolvilág elemzés - lesd el a nagyok titkait​
 • Egyszerű részletfizetés
 • 6 hónapos dupla garancia

Dupla Garancia

100% Pénzvisszafizetési Garancia

Ha tréninggel kapcsolatban a csatlakozást követő 6 hónapon belül bármilyen minőségi kifogásod van, visszafizetem a teljes árát. 

Azonban kérlek lásd be, hogy eredményeket garantálni lehetetlen – mindössze a tréning minőséget tudom szavatolni. 

Mindazonáltal ez egy üzlet, ahol a tanítványaim sikere, az én sikerem is, így biztos lehetsz benne, hogy a legmagasabb minőségű, legjobb anyagokhoz kapsz hozzáférést.

100% Tanulási Garancia

Nem csak visszafizetem a tréning teljes árát, de veszek Neked egy e-kereskedelmi szakkönyvet is – így biztos tanulni fogsz, vagy a tréningből, vagy az ingyen könyvből. 🙂

garancia

Gyakori Kérdések

Június 10-én csapunk a lovak közé és 4 hétig folyamatosan érkeznek az anyagok és bónuszok!

Természetesen. Sőt! Úgy gondolom, minél többen vannak tisztában a csapattagok közül a sikeres webáruházépítés csínjával-bínjával, annál jobb. Hiszen így mindenki pontosan át fogja látni, hogy az egyes részfeladatok milyen pontosak.

Nem probléma. Átütemezzük a coachingot amikor már ráérsz, a tartalmat pedig bármikor eléred!

Sajnos nem úgy működik, hogy részt veszel és automatikusan jobb lesz minden. 🙂 A legfontosabb, hogy megértsd a tanultakat, hogy aztán aktívan alkalmazhasd. A tanulási idő mindenkinél más, ezt sajnos nem tudom megbecsülni. De az biztos, hogy minél több időt teszel bele, annál jobb lesz!

A tréning webáruházmotor-független. Ennek oka, hogy bár igyekszem a gyakorlati dolgokat elmutogatni, arra sajnos nincs kapacitás, hogy 80 különbözöző variációban mutassak meg mindent. 🙂

A marketing nyelve az angol. De ne ess kétségbe, bár fogok angol kifejezéseket alkalmazni, mindent megmagyarázok magyarul is.

Én azt vallom, hogy nem árt legalább picit tisztában lenne a dolgok működésével. Ugyanakkor nem kell, hogy hátráltasson, ha semmit nem értesz a technikai dolgokhoz, hiszen a tanultakra bármikor rámutathatsz egy saját, vagy külsős fejlesztőnek és tudni fogja, mi a teendő. Emellett természetesen segítek a Facebook csoportban feltett kérdésekre. 🙂

Akár többször is végigpörgetheted, örök hozzáférésed van!

A képzésre minőségi garanciát vállalok. Amennyiben minőségi gondod akad, dupla garanciám él. 🙂 Egyébként 100%, hogy fogsz belőle tanulni.

WEBÁRUHÁZ
ACCELERATOR PROGRAM

Sajátítsd el a pénztermelő webáruházak titkait a 4 hetes programban.

Nap
Óra
Perc
Másodperc

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

© Ecomhero.hu 2019 – A weboldalon szereplő minden szöveges, hang és képi információt szerzői jog véd. Minden jog fenntartva.