-33%-os bevezető ár vége:

Nap
Óra
Perc
Másodperc

SZŰRÜNK ÉS VÉDÜNK

Utánvét Ellenőr Plugin

A bővítmény segítségével automatikusan megakadályozhatjuk, hogy azok a vásárlók utánvétes fizetési módot válasszanak, akiknek korábban már volt át nem vett rendelésük. 

Így előre fizetésre kényszeríthetjük őket, (bankkártyás fizetés, előreutalás) elkerülve az újabb potenciálisan át nem vett csomaggal járó oda-vissza szállítás költségét.

gdpr-compliant

9990 Ft/év

Nap
Óra
Perc
Másodperc
utánvét ellenőr woocommerce plugin
K. Szabó Levente
K. Szabó Levente
Ügyvezető - Pamutlabor.hu
Tovább olvasom
Az ügyfélszolgálatunk folyamatosan kérte, hogy próbáljuk meg kiszűrni azokat az embereket, akiktől csak visszajönnek a csomagok, mert csak a baj van velük, a felesleges szállítási költségről nem is beszélve. Ezzel most végre tudunk is ellene tenni.
utánvét

Hogy működik?

  1. A bővítmény a telepítéssel automatikusan létrehoz egy új rendelésállapotot (“Rendelést nem vette át”)
  2. Be kell mozgatni az összes át nem vett rendelést ebbe az állapotba
  3. Innentől kezdve, h egy látogató a pénztároldalon beírja az emailcímét és van egyezés át nem vett rendelésben használt emailcímmel, az utánvétes fizetési módot nem fogja tudni használni.
  4. Ha regisztrált felhasználóról van szó, az adatlapján manuálisan is ki/bekapcsolhatjuk, hogy elérhető legyen-e számára az utánvét.

Gyakori Kérdések

Igen. Webáruházként jogos érdeked jogalapot teremt vásárlóid adatkezeléséhez. (GDPR Preambulum 47-48.) A látogató által beírt emailcímet pedig nem küldjük el harmadik félnek.

Nem használjuk fel más webáruházak, vagy általában harmadik fél adatait. A már meglevő rendeléseid emailcímeit nézzük és szűrjük vele azokat, akiktől jött már vissza csomag. Így nem tudnak utánvéttel fizetni és ha esetleg megint visszajönne a csomag, nem kell a felesleges szállítás költségét lenyelned.

SZŰRD KI A NEMKÍVÁNATOS UTÁNVÉTEKET

Kezdj spórolni most!

Hasznos lehet webáruházadhoz

Érdekel a véleményed

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

© Ecomhero.hu 2019 – A weboldalon szereplő minden szöveges, hang és képi információt szerzői jog véd. Minden jog fenntartva.

KÉRJ DEMÓT!

Nem győztelek meg? Add meg hol keresselek és megmutatom miként működik és tud neked is spórolni ez a plugin. :)